Gamsun växer så det knakar, och vi behöver fler stjärnor med visioner om världsherravälde med på resan.

Vi öppnar en ny avdelning för PPC och letar efter dig som vill ta ansvaret för att bygga avdelningen samt vara den förste att börja leverera fantastiska resultat till våra kunder.

Det innebär att:
Du, tillsammans med Gamsuns grundare Magnus Lundin, får bygga upp bolagets nya affärsområde inom SEM/PPC och ta ansvaret för att samtliga av företagets kunder får den bästa leverans på PPC som de någonsin skådat. Bland våra kunder hittar du Indiska Magasinet, Sony Pictures, Haglöfs, Interflora och CSN, men även små, coola start-ups med skön attityd och enorm potential. Vi hjälper dem alla.

Du är:
Driven, entusiastisk och entreprenöriell. Sannolikt driver du egna projekt vid sidan om jobbet och gillar tanken på att vara bäst på det du gör. Hos oss har du chans att bli just det. Du arbetar kanske idag som anställd eller frilansande PPC-konsult och känner att du vill ha ett större ansvar. Du kan redan visa på verkliga case där din kunskap gjort skillnad för kunden men strävar hela tiden framåt för att bli bättre.

Vi är:
Ett gäng passionerade själar som älskar allt inom webb & e-handel. Hos oss på Gamsun välkomnas du in i en familj av nörderi. SEM, SEO, strategier, affärsutveckling, visioner, den sociala webben och egna algoritmer är grejen hos de entreprenörer som jobbar hos oss. Vi driver utöver Gamsun även en av Sveriges största e-butiker för belysning – Uttaget.se – och har lyxen att jobba med några av Sveriges mest framåtskridande företag som kunder. Vi är ett litet företag (X personer) med stor prestige som lever på rekommendationer från kunder och kontakter. Vi har även grundat Sveriges kanske mest uppskattade e-handelskonferens – Emeet.

Du kan börja:
Så fort vi kommit överens.

Din arbetsplats blir:
Dels på plats hos våra sköna kunder, dels på våra kontor i centrala Uppsala och Stockholm, dels på en hel del softa caféer och dels hemifrån ditt eget skrivbord (de dagar du känner att det är där du levererar allra bäst).

Din lön:
Har en fast och en rörlig del.

Är det här du?
Sök idag med ett mail till magnus(snabel-a)gamsun.se där du berättar om alla de sköna egenskaper du har samt vad du gjort för att bli så magiskt duktig på PPC/SEM.

Vi ser fram emot din ansökan och en riktigt rolig höst tillsammans!

Magnus Lundin

VD & grundare av Gamsun. - Web Envangelist, Startup Freak & Business owner. I <3 digital.