Välkommen till Strategibloggen! Här hittar du mängder med artiklar kring digital strategi, sociala medier, digital marknadsföring och affärsutveckling för digitala tjänster. Vi är öppna för gästskribenter, så sitter du på något intressant som skulle passa hos oss så ser vi fram emot din kontakt på hejsan@gamsun.se. Trevlig läsning!

 

Strategibloggens senaste artiklar

Webbanalys & SEM åt Jetshop

Jetshop AB, Skandinaviens största plattform för skräddarsydd E-handel, har beslutat sig för att välja just Gamsun för hantering av SEM (Seach Engine Marketing) / Sponsrade länkar för deras totala närvaro i Sverige och Norge. I uppdraget ingår det dessutom att…

Läs vidare
CSN anlitar Gamsun som föreläsare

CSN anlitar Gamsun som föreläsare

Vi är stolta över att CSN, Centrala Studienämnden, har anlitat Gamsun som professionell föreläsare inom sociala medier. Gamsuns uppdrag har varit, att tillsammans med den Norska motsvarigheten till CSN, inspirera och utbilda den strategiska utvecklingsavdelningen i möjligheterna med sociala medier. 

Läs vidare

Searchminds stämmer kritiker

Searchminds, ett företag som tidigare kritiserats för sina metoder inom sökmotoroptimering och sociala medier, stämde i Onsdag Seobranschen, en sida som oberoende granskar företag inom sökmotoroptimering i Sverige.

Läs vidare

Netparentz – Sociala Medier för föräldrar

Sociala Medier har revolutionerat världen på så många sätt, men en del av befolkningen som vi ofta glömmer att prata om är barnen och barnens föräldrar och hur sociala medier och datorer förändrat deras liv.

Många föräldrar ser med stor oro på när barnen spenderar majoriteten av sitt vakna dygn framför spel/umgänge vid datorerna. Hur ska man som förälder hantera att datorn blivit en sådan enormt stor del i barnets liv?

Läs vidare

Emeet – 0% budget, 110% hjärta

Jag har länge känt att det har saknats en bra mötesplats för ehandlare att utbyta erfarenheter och kunskaper och inför SSMX (Vinterminglet) så bestämde jag och Rikard ”Tonerkungen” Westberg att vi skulle försöka oss på ett ”#e-ssmx”-bord där konferensens ehandlare…

Läs vidare