Idag började min dag med den här videon (cred. till Superandy!).

Power of the mind är ett koncept som jag aktivt jobbat med i ca 2 år nu. Det handlar om din inställning till saker du tar dig an, samt om din mentala styrka.

För er som inte känner mig på ett privat plan så är ett av mina största intressen, bredvid företagande och den sociala webben, just psykologi.

Psykologi ligger i allt vi gör, och allt vi jobbar med. I mitt arbete är det t.ex. lika viktigt att veta de psykologiska aspekterna bakom ett köp som hur det tekniskt gick till, och i mitt övriga liv hur jag kan få mig själv att prestera och må på topp så ofta som det bara går.

Power of the mind handlar om att ta kontrollen över sin egna psykologi, att uppmärksamma ditt egna beteende och hur din hjärna fungerar och inte fungerar i vissa fall – Och ta kontrollen över det.

För mig är det en självklarhet. Jag har begåvats med på sin höjd 100 år på det här jordklotet, och jag ska se till att jag gör mitt absoluta bästa för att nå de mål jag har satt, att bli mitt bästa jag och att må riktigt bra på min resa dit.

I höst startar jag företaget Lykka – Ett företag drivet av glädje.

Lykka bygger på tre starka grundbultar:

  • KÄNN Glädje för allt du gör
  • SPRID Glädje till andra
  • LEVERERA Glädje. varje dag.

De tre korta meningarna sammanfattar vad vi kan kalla för vårt ”Corporate Mind” – Vårt sätt att vinna matchen.

Cause Who am I?

I am a champion!

Magnus Lundin

VD & grundare av Gamsun. - Web Envangelist, Startup Freak & Business owner. I <3 digital.