sociala medier för föräldrar

Sociala Medier har revolutionerat världen på så många sätt, men en del av befolkningen som vi ofta glömmer att prata om är barn och föräldrar och hur sociala medier och datorer förändrat deras liv.

Många föräldrar ser med stor oro på när barnen spenderar majoriteten av sitt vakna dygn framför spel/umgänge vid datorerna. Hur ska man som förälder hantera att datorn blivit en sådan enormt stor del i barnets liv?

Ett gäng passionerade föräldrar som har svar på bland annat den frågan, och som dessutom arbetar professionellt med den digitala sfären, är gänget bakom Netparentz som nu erbjuder en kostnadsfri utbildning för föräldrar som vill lära sig mer.

Jag vill passa på att tipsa samtliga föräldrar att anmäla sig till nästa kostnadsfria utbildning som äger rum den 19/5 i Sensus fina lokaler i Uppsala. På grund av initiativtagarnas i övrigt hektiska schema sker utbildningarna i mån av tid, så se till att boka upp er på det här tillfället!

Anmälan lämnar ni direkt på eventsidan på Facebook – HÄR. Vill ni läsa mer om vad Netparenz själva skriver så kan ni besöka deras officiella hemsida – HÄR.

Är du förälder så ska du verkligen passa på att gå på den här kostnadsfria utbildningen!

Magnus Lundin

VD & grundare av Gamsun. - Web Envangelist, Startup Freak & Business owner. I <3 digital.