Utbildning inom Sökmotoroptimering (SEO) – Bli en vinnare på sökmotorerna![dt_divider style=”wide”/]

25 miljoner sökningar görs på Google i Sverige – Varje dag, och mer än 75% av ALLA köp involverar en sökmotor. Att synas på sökmotorerna är idag ett måste om man vill driva hög försäljning via webben.

Vi har därför tagit fram en heltäckande utbildning i sökmotoroptimering (SEO) som avser ge företaget chansen att ta sin SEO till nästa nivå.

Utbildningen har två delar;

Webbplatsen – Hur utformar man en sökmotoroptimerad webbplats?

Hur din webbplats är utformad påverkar direkt din placering i sökresultaten. I den första delen går vi igenom grundkunskaperna i hur man utformar en webbplats så att Google förstår den.

Det digitala ryktet – Vad är det och hur funkar det?

Vad gör man sen då när den sökmotoroptimerade hemsidan är på plats? Vi går igenom grunderna i hur Google värderar en webbplats ”digitala rykte”, och vad man kan göra själv för att förbättra det.

Innehållet är dock högst flexibelt, och skräddarsys ändå i detalj inför varje ny kund.

Genom den här utbildningen kommer du få verktygen och kunskapen att via sökoptimering vinna loppet mellan dig och dina konkurrenter.

Utbildningen erbjuds i två alternativ. En utbildning som också inkluderar en föranalys och en åtgärdsrapport, samt en som enbart fokuserar på att höja kompetensnivån inom Sökmotoroptimering.

[call_to_action url=”mailto:magnus@gamsun.se?subject=Utbildning SEO” size=”middle” button_text=”KONTAKTA OSS”]Nyfiken på hur du kan förbättra ditt företags placering på sökmotorerna? Osäker på om ni satsar på rätt sökord? Vill du få ett djupare kunnande inom sökmotoroptimering? Kontakta oss för ett skräddarsytt förslag![/call_to_action]